Жінки носять на руках: Григорія Решетника взяла на руки найсильніша жінка планети

Найсильніша жінка планети - це 35-річна українка Ольга Лящук. Вона встановила світовий рекорд і стала першою українкою в книзі рекордів Гіннеса.

Ольга об’їздила майже весь світ, показуючи всім свої таланти. А ось в Україні вирішила виступати на проекті “Україна має талант “, новий сезон якого знімає зараз телеканал СТБ. Як стало відомо нещодавно, телеведучим проекту став один з найвідоміших людей каналу Григорій Решетник. Саме Решетник був і залишається телеведучим найромантичніших проектів країни “Холостяк ” і “Холостячка “. Тепер ще він буде відчувати на собі таланти всіх учасників, що бажає потрапити в ефір телеканалу СТБ.

Найсильніша жінка світу взяла Решетника на руки

Григорій Решетник опублікував у себе в профілі відео, де він за лаштунками проекту спілкується з найсильнішою жінкою планети. Ольга підняла його на плечі і навіть покрутила навколо себе. Решетник був, м’яко кажучи, здивований такою жіночу силу. І нехай тільки після цього відео хтось скаже, що жінки – це слабка стать!

Нагадаємо, Григорій Решетник – зразковий сім’янин і багатодітний батько. Він є багато років обличчям телеканалу СТБ. Решетник входить до списку найбільш високооплачуваних телеведучих країни. Хоча і гонорари свої приховує.

Його дружина Христина Решетник регулярно публікує фото з відпустки. Вони сім’єю їздять на дорогі світові курорти, тому, можна припустити, що телеканал СТБ свого найголовнішого ведучого зарплатою точно не ображає. Навіть на руках носить!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.