До Дня незалежності України Ігор Кондратюк терміново повертається з США в Україну

Кілька тижнів телеведучий Ігор Кондратюк перебуває поза Україною. Свою відпустку в цьому році він вирішив провести в США.

Однак це рішення не схвалили його шанувальники. Фанати, які підписані на сторінку Ігоря Кондратюка, масово почали писати свої невдоволення, мовляв, чому це такий відомий артист відпочиває не в Україні? На подібні коментарі Кондратюк вирішив не реагувати. Хейтер, які писали весь цей негатив, дуже зраділи, коли на машину телеведучого впало дерево після шторму.

На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево
На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево

Зараз Кондратюк, мабуть, зрозумів, що йому хочеться додому, або ж просто втомився вислуховувати весь цей негатив, і вирішив повернутися. Повернення шоумена і телеведучого якраз збігається з Днем Незалежності України.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

У місті Буча, що на Київщині, у городян буде можливість зустрітися з відомим українським ведучим Ігорем Кондратюком. Про це повідомляє прес-служба Бучанської міської ради на офіційній сторінці в Facebook.

Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021
Ігор Кондратюк виступить в Бучі на День незалежності 2021

За інформацією джерела, в місті пройдуть зйомки “Караоке на Майдані ” за участю незмінного ведучого цього шоу. Взяти участь, а також сфотографуватися зі знаменитістю зможе кожен бажаючий абсолютно безкоштовно.

Цікаво, що сама по собі програма “Караоке на майдані ” вже давним давно припинила своє існування. Однак зараз, судячи з усього, вирішили відзняти ювілейний випуск на честь круглої дати – тридцяти років з дня проголошення Незалежності України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.