Тіна Кароль вразила “рожевим дівчачим” образом у вишуканій сукні з розрізом

Тіна Кароль - одна з найшикарніших і розкішних в українському шоу бізнесі. А все завдяки почуттю стилю і копіткій роботі стилістів.

Нещодавно Кароль знялася у фотосесії, де показала одне зі своїх улюблених суконь. Як пізніше з’ясувалося, в цій сукні Тіна виступала на концертній програмі на честь Дня Незалежності. Виявилося, Тіні дуже йде рожевий колір, нехай вона і не дуже часто з’являється в подібних нарядах на сцені. А ще шикарне плаття з вирізом ідеально підкреслює її фігуру і робить ноги візуально довшими.

Це рожеве плаття – справжній шедевр від ліванського будинку високої моди Azzi & Osta

Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta
Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta
Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta
Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta
Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta
Тіна Кароль в рожевій сукні Azzi & Osta

Даний будинок моди відомий тим, що він одягає зірок світового рівня. Наприклад, туди за нарядами звертається Меган Фокс, Бейонсе, Cardi B і багато інших, чиї імена відомі на всіх континентах.

Відзначимо, що плаття – це лише частина цілісного образу. Із зачіскою перукар Тіни явно заморочити – під час фотосесії у артистки були укладені великі локони. З прикрас на її декольте було масивне кольє з каменем, яке видно здалеку. Також жіночність і витонченість підкреслили сережки, які вписалися в цілісний образ.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.