Маленька донька Галкіна і Пугачової здивувала феноменальною пам’яттю

Шестирічна Ліза Галкіна здивувала Інтернет своїми глибокими знаннями. Навіть її тато був був здивований інтелектом своєї дитини.

Шестирічна Ліза, дочка Примадонни Пугачової і Максима Галкіна, змогла здивувати своїми знаннями в області культури навіть батьків.

На своїй сторінці в Instagram телеведучий і шоумен опублікував відео з малятком. Ліза на пам’ять перераховує прізвища знаменитих художників, відповідаючи на питання тата.

“Ліза, а ти що художників знаєш?” — запитав Галкін Лізу, після чого вона назвала вісім прізвищ, а також блиснула знанням картин, названих художників.

Під відео Максим написав, що він реально в шоці від знань своєї дочки і справді не очікував такого результату.

Знання дівчинки оцінили і шанувальники Галкіна у соціальних мережах.

“Дітки супер. Втім як і їхні батьки”, “Унікальний дитина! Краще за всіх!”, “Таке живе, розумненьким личко, прекрасна пам’ять! Це перш за все щаслива дитина”, — писали в коментарях підписники ведучого.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.