Алла Мазур категорично не рекомендує давати дітям гематоген: ось чому

Телеведуча Алла Мазур не тільки читає новини, які їй збирають журналісти, а й сама іноді стає "сищиком".

Зірка телеканалу 1 + 1 Алла Мазур навідалася в аптеку, а також поговорила з фахівцями і запевнила – гематоген – це не безпечна солодкість для дітей. Сьогодні ці батончики складаються з цукру і / або згущеного молока, що взагалі не є корисним.

“Нарешті уважно вчиталася до складу цього батончика: відомого багатьом з нас ще з дитинства. Гематоген! Пам’ятайте, як сподівалися наші мами підняти наш імунітет і поліпшити кров цими батончиками з вмістом альбуміну: виробляють з крові корів? Не скажу точно, скільки його було в Гематоген раніше. Але читаю склад зараз. “Цукор. Молоко незбиране згущене з цукром. Патока крохмальна карамельна “. І тільки потім альбумін чорний! Скільки чого – на цьому батончике не вказано. Тільки за порядком розміщення розумію: найбільше – цукру! “,

– пише Алла Мазур.

Вона провела своє справжнє розслідування щодо того, що знаходиться в дитячому батончике, поспілкувалася і отримала відповідь на питання – на скільки взагалі законно таке продавати під виглядом дитячих вітамінів.

Телеведуча розповіла, що повний сюжет покажуть цієї неділі в “ТСН-тиждень ” о 19.30.

Але вже зараз в коментарях стали писати, що і подумати не могли, наскільки це може бути небезпечно – купувати своїй дитині гематоген:

  • Дуже актуально! Сама часто ведуся на «Користь» гематогенним, тож, дуже чекаю на докладніше Розслідування
  • Це не лишь гематогенним стосується, на жаль.Я останнім часом читаю склад хліба, це жах
  • Я купила для себе и коли читала що там, волосся Дибка стало ..
  • Нещодавно купували, з’їла маленький шматочок и відразу Почаїв шукати воду, в роті все склеїлося від цукри, чи что смороду туди кладуть …
  • В аптеках без цукру ліки складно знайти, від горла від кашлю і багато іншого з цукром, навіщо його всюди пхають. Ми лікуємося або навпаки … цукор ж викликає запалення і живить грибки

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.