Пугачова влаштувала дикі танці на День народження Баскова (відео)

Алла Борисівна Пугачова - близька подруга співака і шоумена Миколи Баскова. Тому його День народження не могла пропустити.

Алла Борисівна відвідала святкування разом зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також є приятелем і колегою Баскова – як не як однолітки.

Максим Галкін показав відео, зняте на тусовці Баскова

На ньому видно, що вже немолода Аллочка танцювала так, як ніби їй 20 років. Хоча одяглася зовсім не по святковому – дороге, стильне, сучасне, але все ж повністю чорне плаття. А ще навішали на шию масивні прикраси і зробила зачіску в своєму стилі – на маківці заплела хвіст і змістила його на бік. Макіяж яскравий, але в міру.

Відзначимо, що Алла Борисівна після відходу з великої сцени і після народження двійнят Лізи і Гаррі перестала відвідувати гучні тусовки. Винятком є лише свята її близьких друзів, на які Алла Борисівна завжди намагається приходити.

Ось що в коментарях під відео пишуть шанувальники зірки:

  • Алла красуня, люблю завжди, чарівність моє !!!! Більше таких не буде ніколи, жінка, з якою брати приклад і захоплюватися !!!!
  • Аллочка красуня !!
  • Алла не змінюється !! Ну зірка
  • З днем народження Миколи, здоров’я, а Алла Борисівна – красуня, яка молодець
  • Максим, ви з Аллою як завжди, чарівні !!!

Микола Басков відзначив свій День народження 15 жовтня. На честь свого ювілею (45 років) натуральний блондин влаштував в центрі Москви гучну вечірку, запросивши своїх найближчих друзів і колег по сцені.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.