Ліза Галкіна – копія Алли Пугачової. Чому молодша дочка Пугачової так на неї схожа

Діти Максима Галкіна та Алли Пугачової – двійня Гаррі та Ліза, народилися у вересні 2013 року.

У перший рік життя дітей зіркової пари не бачили навіть їхні друзі. І лише після того, як дітям виповнилося два роки, їхні фотографії з’явилися у соціальних мережах батьків.

Фоловери відзначають надзвичайну зовнішню подібність Алли Пугачової та її молодшої доньки Лізи. Співачка стверджує, що Ліза – копія її бабусі Олександри Одегової. На підтвердження своїх слів вона опублікувала старовинне фото своїх предків у Instagram. Ліза справді дуже схожа на свою прабабуся.

Але дівчинка схожа і на свою бабусю. У цьому можна переконатися, порівнявши фото Лізи з фотографією мами Алли Борисівни, яку вона також опублікувала у своєму Instagram.

Отже, немає нічого дивного в тому, що Ліза така схожа на Аллу Пугачову. У всьому винні гени, які дісталися обом від їхніх спільних предків.

Від своїх зіркових батьків Ліза успадкувала артистичні здібності. Лізі Галкіної у вересні 2021 року виповниться 8 років. У своєму віці вона зовсім не боїться публічності і вільно позує перед камерами.

Максим Галкін пишається здібностями своєї доньки. Він розміщує у своєму Instagram численні відео Лізи танцює, декламує вірші, загадує загадки гостям з театральною подачею. У постах люблячого тата можна побачити пластичні імпровізації його дочки та почути її гру на фортепіано, побачити експромт Лізи на тему показу мод.

А навесні 2018 року мала брала участь у справжнісінькому показі мод. Відомий модельєр Валентин Юдашкін створив модну колекцію одягу для дітей. Демонструвати цю колекцію було запрошено дітей його друзів. Ліза була серед запрошених моделей. Вона пройшла подіумом у весільній сукні і у фаті з плюшевим ведмедиком у руках.

Але якою б не була дитина талановитою від народження, вроджений талант потребує розвитку. У сім’ї Максима Галкіна та Алли Пугачової дітям та розвитку їх здібностей приділяється максимальна увага.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.