Віктор Бронюк розповів, чому не любить називати дружину домогосподаркою

В інтерв'ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк зізнався без яких складових не представляє щасливого сімейного життя, а також розповів, як їм з дружиною вдається уникати конфліктів і скандалів.

За словами українського музиканта, дружина Тетяна в усьому його підтримує. За 11 років спільного шлюбу Віктор Бронюк навіть не може пригадати жодного скандалу.

Віктор Бронюк з любимою родиною
Віктор Бронюк з любимою родиною

Ось, що з цього приводу говорить співак:

«Є два секрету подружнього життя – взаємоповага і взаємодовіра. Це основа будь-якого діалогу, ми не витрачаємо часу на сварки. У кожного є свої амбіції, люди починають ними мірятися, а потім приходить момент, коли ображаються і тижнями не спілкуються. Але через якийсь час все одно сідають і починають розмовляти. Чому б відразу цей момент не упустити і підійти до головного?».

Взаєморозуміння у Віктора і Тетяни обумовлено тим, що раніше вона працювала організатором концертів, так що жінка прекрасно розуміє – сваритися з творчою людиною немає сенсу, як і висувати вимоги з приводу графіка. Адже часто через непередбачені ситуаціЇ виступи артистів затримуються допізна.

«У нас попередньо повинно було бути виступ о 7 годині вечора, так що теоретично через кілька годин ми вже повинні були бути вдома. Тут 12 годині ночі – на сцену ми ще не вийшли. І у них починаються телефонні дзвінки – де ти їздиш, ти ще повинен був о 7 годині виступити, навіщо ти мені брешеш! Це те, що ми дійсно пережили. Але мені не потрібно було пояснювати, що затримки у артистів – це нормальне явище. Вона розуміла всю цю кухню », – зазначає музикант.

Проте, роботу організатора концертів Тетяна залишила заради виховання дітей, адже у дочки Єви і сина Данила багато захоплень.

«Я не прихильник того, щоб дружину називали домогосподаркою. Поки я десь мотаюся на гастролях, вона відводить і забирає дітей зі школи, возить на гуртки. Це дійсно забирає багато часу. У дочки більше лідерський характер – вона ще в початковій школі сама захотіла стати лідером навчального закладу. Зараз вона вже в 5 класі, займається вокалом, художньою гімнастикою. Данилу досить непогано даються танці, він навіть виступає на чемпіонатах України та доходить до призових місць. Також він займається легкою атлетикою – в триборстві вже має кілька нагород », – розповів про успіхи дітей лідер групи« ТІК».

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що завадило Ірині Білик стати мамою . Чому вона вдалася до послуг сурогатного материнства.ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молода наречена Віктора Павлика розповіла, чому його діти не хочуть приходити до них на весілля

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.