“День Народження Генія”: Віра Брежнєва зворушливо привітала чоловіка з 57-річчям

11 травня композитор і музикант Костянтин Меладзе відзначив свій День Народження. Його дружина, співачка Віра Брежнєва, зворушливо привітала чоловіка зі святом.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе перебувають у відносинах вже більше 15 років. Їхній роман почався ще за часів “ВІА ГРИ”, коли співачка тільки починала свій творчий шлях, а її продюсер був одружений.

У 2015 всі секрети були розкриті і кохані стали офіційним подружжям — Брежнєва і Меладзе зіграли таємне весілля в Італії, на якому були присутні тільки найближчі родичі.

Уже більше п’яти років Віра регулярно ділиться спільним побутом з чоловіком і радує шанувальників їхньої творчості спільними фото і відео у соціальних мережах. Звичайно, не обійшлося і без зворушливої публікації в особливий для пари день — 57-річчя Костянтина Меладзе.

Своє свято музикант відзначив у колі близької родини у себе вдома в карантинному форматі. Віра Брежнєва поділилася вельми зворушливим знімком в чорно-білих тонах, на якому чоловік ніжно її цілує.

“День Народження Генія”, — підписала співачка свою публікацію.

https://www.instagram.com/p/CADgBGDCmna/

Костянтин старше Віру на 19 років, але ця різниця у віці абсолютно не перешкода для щастя закоханих.

Подружжя люблять ділиться зі своїми шанувальниками спільною творчістю, на яку їх надихає романтика, яка через роки все ще витає між ними.

У профілі Віри в Instagram можна знайти відео, де Костянтин грає на клавішних, а вона співає під цю мелодію наживо.

До привітань приєднався і рідний брат Костянтина Валерій. Співак виклав знімок, під яким залишив теплі слова для старшого брата.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.