Жаба, стручок та потвора – Лорак, Брєжнєва та Нікітюк розказали про булінг у школі

Це зараз вони популярні та знамениті, на них рівняються та ними захоплюються. Втім, у шкільні роки все було не так чудово для багатьох знаменитостей. Про зіркові знущання у дитинстві читайте у нашому матеріалі.

У популярної співачки Ані Лорак у шкільні роки був величезний список комплексів. І причинною того стали насмішки з боку однокласниць. Дівчинку цькували через її мрії стати співачкою, через коротку стрижку та маленький зріст. Однолітки називали її всіма можливими образливими словами. Річ у тім, що сім’я майбутньої зірки не мала статків, тож одяг Кароліни завжди був гірший, аніж у однокласниць. Ані Лорак зізнається, що вона ніколи не могла дати відсіч, а образи завжди сприймала близько до серця.

Віра Брєжнєва

Із жахом пригадує своє шкільне життя і співачка Віра Брєжнєва. Жаба та потвора – саме так Віру називали її однокласниці, а їх у дівчинки було аж 20. Свого часу один із однокласників екс-солістки групи «Віа Гра» розповів представникам медіа про те, як одного разу Віра навіть наклеїли на спину листок із надписом «Потвора».

Леся Нікітюк

Сьогодні у це важко повірити, але відома телеведуча Леся Нікітюк теж страждала від «травлі» у дитинстві. Це зараз усі заздрять її довгим ногам та хорошій фігурі, а ось у шкільні роки саме її зріст став причиною насмішок. Зіркова білявка була найвищою дитиною в класі не лише серед дівчаток, а й серед хлопчиків.

«Пам’ятаю ситуацію, коли заходжу в клас із запітнівшим склом. І на ньому великими буквами написано слово «стручок». Це було одним із моїх прізвиськ», – розповіла Леся Нікітюк в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Тому знущання з боку підлітків далеко не вирок. Більшість зірок зізнаються, що саме це стимулювало їх до роботи над собою, і це, зрештою, принесло неймовірний успіх.

 

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Украинские звезды, которые сделали пластику, но скрывают это: Лобода, Лорак, Ротару, Билык, Байрак

Напомним, Людмила Барбир поделилась лайфхаками, которые помогают проснуться с утра.

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.