Дочка Олега Винника: співак розсекретив шокуючий факт свого особистого життя

Український співак розповів, як мріє назвати дочку.

Олег Винник носить славу одного з найбільш таємничих і загадкових виконавців на вітчизняній естраді. Він лише раз запрошував журналістів до себе додому, щоб познайомити з найближчими для себе людьми — старшою сестрою і племінниками.

Більше про своє особисте життя співак не поширювався, він завжди йде від відповідей на питання про дружину і дітей. Однак, відданим шанувальникам вдалося дізнатися декілька фактів з життя свого кумира.

Як з’ясувалося, Олег Винник ще зі студентських років одружений на своїй бек-вокалістці, відомій під псевдонімом Таюне. У Німеччині у них живе і вчиться син-підліток. Найімовірніше, хлопчика звуть Юліаном.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Проте одного разу під час інтерв’ю Олег Винник розговорився про свої мрії. Під час прес-конференції після одного з концертів його запитали, які у нього є улюблені жіночі імена.

Як виявилося, артист мріє, щоб у нього народилася дочка. Як він розповів: “Якщо Бог подарує мені дівчинку, то назву її Жанна”.

Однак це був один з тих рідкісних випадків, коли Винник злегка привідкрив двері в таємниці свого особистого життя. Всі подробиці і факти він продовжує приховувати і відмовляється на рахунок коментарів щодо цієї теми. Шанувальники ж Олега щиро бажають йому відчути себе в ролі батька дочки в найближчому майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.