Оля Полякова розкрила особистість чоловіка і зворушливо привітала його з днем народження

29 червня бізнесмен Вадим Поляков відсвяткував свій день народження.

Українська співачка Оля Полякова відома своєю відкритістю. Виконавиця ніколи не приховувала ні особистого життя, ні будь-яких скандальних подробиць про себе. Вона завжди чесно відповідає на всі питання, абсолютно нічого не соромлячись.

У своєму особистому онлайн-шоу “Правда або дія” Полякова розповідала про те, як вчила цілуватися старшу дочку і навіть про свій досвід застосування фізичної сили в питаннях виховання дітей. Однак зараз Оля не дозволяє собі піднімати руки на дочок.

Можливо саме така відкритість дозволяє співачці будувати успішний і щасливий шлюб. Зі своїм чоловіком, бізнесменом Вадимом Поляковим, артистка познайомилася ще на початку нульових. У 2004 році пара зіграла весілля, а через рік у них народилася старша дочка Марія. У 2011-му на світ з’явилася і молодшенька Аліса.

Оля Полякова с дочками
Оля Полякова з дочками

Полякова називає свого чоловіка Вадима  ідеальним чоловіком для себе і зразковим батьком для дочок. На честь його дня народження вона поділилася зворушливим фото бізнесмена, на якому він позує з собачкою.

“Це фото так відображає тебе, з вигляду лютий, але добрий всередині. Сильний, але м’який, твердий рішучий, але поступливий, коли справа стосується твоїх дівчаток! Як всі ці якості уживаються в тобі так гармонійно, що жити з тобою одне задоволення?”, — підписала знімок Полякова.

Співачка додала, що поруч з чоловіком відчуває себе в безпеці, вона відчуває справжнє тепло і турботу. Вона також сказала, що якщо їхні дочки виберуть собі чоловіків, схожих на їхнього батька, то їм дуже пощастить у житті.

До привітань приєдналися і підписники Олі Полякової, залишивши безліч побажань і приємних слів в коментарях:

  • “Олечка, Королева, з іменинником!!! Приєднуюся до сказаних побажань!!! Довгих років здоров’я чоловіку!!”;
  • “Таке привітання від Такої дружини потрібно дійсно заслужити!!”;
  • “Відразу відчувається повага до чоловіка. Це так важливо”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.