А HUEVO – Каменських розповіла, як у неї справи з-під дівочої попи

Українська виконавиця NK заінтригувала фанатів - скоро вийде її новий кліп на пісню А HUEVO.

Довгий час, то чи через карантин, чи то через творчу кризу, Настя Каменських не радувала фанатів новими піснями. Зараз співачка знову вирішила вирватися на топові хіт-паради, і анонсувала реліз нової пісні під назвою А HUEVO. Настя навіть поділилася уривком з кліпу. Нехай він триває всього кілька секунд, фанатам цього було достатньо, щоб зробити висновок – буде щось резонансне.

А HUEVO: як перекладається назва пісні?

Мовчання “в ефірі” NK вирішила перервати треком з гучною і неоднозначною назвою А HUEVO. Каменських встигла наголосити – композиція іспанською мовою.

NK випустить нову пісню
NK випустить нову пісню

Анонс нового хіта естрадна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тизер до кліпу вийшов досить-таки провокаційним – виконавиця визирає з-під найцікавішої частини тіла дівчини, що стоїть в позі “місток”. Образ Насті Каменських, як і у всіх кліпах – яскравий, провокаційний, незвичайний. Макіяж з акцентом на очі додає впевненості і пристрасті.

Як зазначила знаменитість, цей трек вони з командою давно хотіли випустити, але через пандемію вирішили трохи відкласти. Зараз саме час, і вже днями співачка порадує фанатів своєю творчістю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.