Лазарєв гей, Лорак в розпачі. Менеджери терміново видаляють свідоцтва

Популярні російські виконавці з'явилися разом в одному з готелів курортного міста Сочі. Зараз їх асистенти "замітають сліди".

Сергій Лазарєв останнім часом перестав з’являтися в центрі скандалів, але, мабуть, йому це не подобається, і він вирішив засвітитися сам того не розуміючи. З інсайдерських джерел стало відомо, що Сергій Лазарєв відпочивав в Сочі в одному номері з Алексом Малиновським.

Лазарєв гей, а його улюблений – Малиновський?

Засоби масової інформації пишуть, що співак Сергій Лазарєв приїхав в компанії друзів на відпочинок в Сочі, і жив в одному номері з іншим співаком – Алексом Малиновським.

Лазарєв гей, а його улюблений - Малиновський?
Лазарєв гей, а його коханець – Малиновський?

Офіційного однозначного підтвердження від артистів або їх менеджерів не було. Однак готель, в якому відпочивали знаменитості, попросив видалити даний матеріал, щоб нібито не розкривати інформацію про їх постояльців. Тому фанати зрозуміли – є підстави вірити цій новині.

Поки в мережі немає підтвердження або спростування від Лазарєва, він просто насолоджується тим, що навколо нього знову вибухнув скандал і численні обговорення.

Нагадаємо, Лазарева часто сватали до Ані Лорак. Нещодавно він сам дав привід для цього, написавши їй в коментарях до фотографії “Красуня!”. Однак сама Ані Лорак на стороні крутить роман з Єгором Глєбовим, колишнім чоловіком співачки Тетяни Решетняк.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.