Копія мами: старша дочка Анни Седокової показала сестру Моніку, яка живе в Америці і не бачиться з мамою

Молодша дочка Анни Седокової зростає копією мами. Соціальна мережа TikTok стрімко набирає популярність, особливо серед підлітків і молодих людей. Ось і спадкоємиці співачки вирішили записати ролік для соцмережі.

Моніка живе в США зі своїм батьком і колишнім чоловіком співачки Максимом Чернявським, який отримав опіку над дитиною. Подружжя протягом декількох місяців боролися за право виховувати дочку.

Максим Чернявский с дочкой от Седоковой Моникой
Максим Чернявський з донькою від Седокової Монікою

Так, в червні минулого року батькам вдалося дійти згоди — вчитися і жити Моніка буде на території Америки, оскільки вона є громадянкою цієї країни, а мама може до неї приїжджати в гості.

Примітно, що Анна хоч і має право проводити канікули в компанії доньки, але зустрічі повинні проходити суворо за межами Росії, де Седокова зараз проводить більшу частину часу.

Але і це ще не всі обмеження — у зірки є заборона на публікацію фотографій Моніки в соцмережах. Саме тому з моменту скандалу між колишньою парою шанувальники не могли подивитися на те, як росте дівчинка. Однак ніхто не забороняв її сестрі Аліні ділитися кадрами з рідними.

Кадры из видео девочек в TikTok
Кадри з відео дівчаток у TikTok

Нарешті в мережі з’явилося відео, де доньки Анни танцюють на камеру. Шанувальники здивувалися тому, як доросла Моніка (їй уже 9) схожа на маму — справжня копія, тільки блондинка. Звичайно, застосовувати таке порівняння до дітей зірок люблять всі і завжди, але це той випадок, коли люди нітрохи не перебільшують.

Подросшие дети Седоковой — Гектор, Алина и Моника
Діти Седокової — Гектор, Аліна і Моніка

До речі, в цю поїздку в Америку Седокова взяла не тільки Аліну і Гектора, але і свого нареченого Яніса Тімму. Баскетболіст недавно зробив коханій пропозицію, на яку вона погодилася. Цілком ймовірно, що весілля відбудеться в Лос-Анджелесі, щоб Моніка теж могла на ньому побути.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.