Як виглядає дочка Якубовича – вогненно-руда, фото, які нікому не показували

Дочка Леоніда Якубовича Варвара розвивається як окрема особистість, і не використовує допомогу тата щоб потрапити у вищі кола суспільства.

Саме тому її рідко побачиш по телевізору, і вона не має потужної аудиторії фанатів в соціальній мережі. Про неї відомо те, що дівчина вже давно не живе з батьками, працює журналістом і закінчує магістратуру МДІМВ за фахом міжнародної журналістики.

Варвара Якубович в відмінних відносинах з батьками, але намагається розвиватися без їх впливу

На всіх фото з батьком Варя – брюнетка. Однак не так давно вона змінила образ, і стала вогняно рудою. Шанувальники оцінили цей образ, однак передумов до зміни амплуа не було.

https://www.instagram.com/p/CBfSSsUhmXx/

Також по фото, які дівчина публікує в Інстаграм, можна помітити, що вона дуже любить книги, як і її зоряний батько.

Варя нерідко публікує уривки з улюблених творів. Судячи з відео, у дівчини добре поставлена мова. Це не дивно, адже вона працює в журналістиці.

https://www.instagram.com/p/CAIMZSHh9hd/

Міжнародна журналістика вимагає знання англійської, а у неї з іноземною мовою все в порядку. Як розповідав Леонід Якубович на одному зі своїх інтерв’ю, він пишається Варварою, і вважає, що її досягнення – це лише заслуга самої дівчинки.

Також Варя захоплюється створенням цікавих знімків-косплеїв.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.