«Порожні як пробки»: чому Гоген віддається любові зі бабками

Епатажний шоумен Гоген Солнцев, відомий своїми романами з жінками значно старшого віку, не перестає дивувати публіку. Однак незмінним залишається питання - навіщо йому баби? У його висловлюваннях та інтерв'ю ми знайшли відповідь.

Молодий Гоген прийшов на інтерв’ю до видання “Співрозмовник ” і шокував визнанням – молоді жінки порожні як пробки. Тому його більше приваблюють жінки старшого віку, з якими є чим зайнятися, і вони для нього більш статусні.

Солнцев полетів на закордонний курорт в компанії своєї дружини Катерини Терешкович і подруги Ліди: зібрав навколо бабусь і ні в чому собі не відмовляє

Молодий хлопець за рахунок своїх більш дорослих подруг полетів на море, де безтурботно проводить відпустку. Під час відпочинку він займається плаванням, іноді медитує, і віддається любові.

Гоген і його дружина Катя
Гоген і його дружина Катя

Як зазначає Гоген Солнцев, вони втрьох зняли один номер, і нікого це абсолютно не бентежить. На питання про те, чи є Ліда його коханкою, він не відповів прямо, але повідомив, що зараз займається сексом більше, ніж звичайно. На питання про наявність коханок епатажний Солнцев агресивно попросив не втручатися не в свою справу. Каже, що може взяти з собою на курорт хоч натовп пенсіонерок, і буде почувати себе прекрасно.

Відзначимо, Гоген і його кохана Катя Терешкович засвітилися на програмі Андрія Малахова, де протягом семи випусків з’ясовували стосунки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.