“Наркоманка! “: Внучка Ротару показала червоні очі, а шанувальники не на жарт розхвилювалися

Соня Євдокименко - зоряна внучка популярної співачки і заслуженої артистки Софії Ротару.

За її життям пильно стежать шанувальники, які не упустять з увазі не єдиної деталі. Так, нещодавно модель і співачка опублікувала відео, де навчала фоловерів сміливому макіяжу.

Внучка Софії Ротару з червоними очима показалася публіці

 

На знімку обличчя юної Соні зображено крупним планом. Основний акцент на яскравих очах – вони то переливаються від ніжно-бузкового, то рясніють червоними блискітками. Флаєри були в захваті і залишили Євдокименко масу компліментів.

Відзначимо, Соня Євдокименко за свої 21 рік встигла побувати на обкладинках модних зарубіжних глянців і вийти на велику сцену. Незважаючи що зоряна внучка, як і її бабуся, добре співає, але поки вона вважає за краще займатися тільки модельним бізнесом.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!