“Залишилося зовсім мало “: Заворотнюк-молодша вперше вийшла на зв’язок з журналістами

Як пишуть деякі російські ЗМІ, Анна Заворотнюк вийшла на зв'язок з журналістами і не стала спростовувати чутки про погіршення стану мами через рак мозку.

Ніяких подробиць її дочка Анна Заворотнюк не повідомив, просить тільки нічого не питати у неї про маму. Каже, що коли буде можливість і відповідне моральний стан, вона розповість про все сама.

 

Подробиці стану Анастасії Заворотнюк зараз: залишилося зовсім мало

Зараз відомо, що “Моя прекрасна няня ” Анастасія Заворотнюк хвора на рак. Стадія – остання. Вона довгий час проходила лікування в Росії, проте останні кілька місяців осіла в приватній клініці Америки. Подейкують, що саме там перед смертю лікувалася Жанна Фріске.

Тим часом Анна Заворотнюк активно веде свій Інстаграм-профіль, і по її радісним посмішкам на фотографіях і відео зовсім не можна сказати, що її мама перебуває при смерті. Тому серед шанувальників прослизає думка, що Заворотнюк пішла на одужання, і зовсім скоро порадує шанувальників своїм виходом на сцену.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.