Олег Винник ніжно звернувся до своєї нової блондинки: «Без тебе нічого б не було». Таюне в минулому

Український співак Олег Винник ніжно звернувся не до Таюне, а до іншої блондинки. Шанувальники переживають, що шлюб зіркового блондина та його бек-вокалістки тріщить по швах.

Публіка вже давно впевнена, що саме Таїсія Сватко є таємною дружиною артиста. При цьому ніхто з них і не підтверджує, і не спростовує подібні домисли. Навіть якщо все саме так, подружжя намагаються тримати особисте життя подалі від настирливої преси.

Одночасно з цим Олег активно люб’язничає з заміжньою Оленою Шоптенко, яка стала його партнеркою в новому сезоні «Танців з зірками». Це викликає одне лише здивування у фанатів Таюне, адже її вважають можливою обраницею виконавця.

Олег и Таюне
Олег і Таюне

Танцівниця зізналася, що працювати разом з Вінником для неї — щось особливе. Свої почуття вона висловила зворушливим постом про перший танець з артистом.

У відповідь співак дуже ніжно звернувся до Олени і сказав:

«Без тебе нічого б не було».

Варто відмітити, що глядачі обсипали пару Винника та Шоптенко безліччю компліментів відразу ж після ефіру:

  • «Класний виступ, а оцінки занижені»;
  • «Пристрасно, ви були найкращі!»;
  • «Це було дуже круто»;
  • «Ви справжні професіонали, захоплююся вами!»;
  • «Талановита людина талановита в усьому».
Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Не обійшлося і без тих, хто побачив у танці пари щось більше: «Олена, дивись не закохайся!». Втім, коментаторів можна зрозуміти, адже танго у виконанні Олега і Олени було наповнене неймовірною пристрастю, любов’ю та ніжністю одночасно. Стежимо за ситуацією далі.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.