(Відео) Ліза Галкіна з братом Гаррі поставили все село на вуха: діти Пугачової і Галкіна виросли

Чужі діти ростуть швидко — Ліза Галкіна з братом Гаррі тільки ступили на поріг дорослого життя, як уже встигли поставити все село на вуха. Зіркові батьки Пугачова і Галкін такого не очікували.

Двійнятам Примадонни та Максима Галкіна вже по 7 років, в цьому році дітлахи стали першокласниками елітного навчального закладу — Першої Московської гімназії. Річне навчання двох обійдеться мамі і татові в 3 мільйони рублів (1,12 млн гривень), але, судячи з їх замку, такі суми для них аж ніяк не проблема.

Первоклассники Лиза и Гарри
Першокласники Ліза і Гаррі

Як активний користувач соціальних мереж, чоловік Алли Пугачової поділився в Instagram відео, на якому діти грають в піратів і стріляють з дитячого лука. Видовищності додає музика, накладена на ролик — саундтрек з фільму «Пірати Карибського моря».

Сестра і брат позмагалися у стрільбі, а коли справа дійшла до з’ясувань, хто ж з них все-таки стріляє далі, кожен дуже емоційно відстоював свою першість.

У коментарях користувачі мережі поділилися враженнями від побаченого, відзначивши спритність Лізи і скромність Гаррі:

  • «Чудові змагання середньовічних лучників. Дуже мило!»;
  • «Діти розвиваються різнобічно по повній програмі. Супер!»;
  • «Пора брати штурмом замок!»;
  • «Дівчинка спритна, а хлопчик скромний. Так і має бути!»;
  • «Дивовижна суміш Галкіна з Пугачовою. Діти — це просто восьме чудо світу», — пишуть підписники.
Максим Галкин с детьми
Максим Галкін з дітьми

Варто сказати, що шанувальники сімейства Максима та Алли Борисівни стежать за дорослішанням їх діточок з раннього дитинства. Малюки зачарували публіку відразу, а з кожною їх появою в мережі армія фанатів тільки зростає.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.