Після мітингу Полякової під Кабміном Верховна Рада розгляне законопроект про підтримку шоу-бізнесу

3 вересня Оля Полякова та інші українські зірки влаштували мітинг під Кабміном, звинувативши владу у знищенні музичної індустрії.

Українських знаменитостей обурило, що карантинні заходи давним-давно послабили – відкрили торгові центри, запустили громадський транспорт, відкрили ресторани і кафе, а зірки досі чекають дозволу проводити концерти. Відповідно, українські знаменитості втрачають свій основний заробіток через карантинні обмеження.

Полякова мітингує під Кабміном
Полякова мітингує під Кабміном

Схоже, мітинг, який організувала суперблондинка пройшов не дарма. Під час засідання Верховної Ради глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив про розгляд закону про підтримку шоу-бізнесу з метою підтримати сфери культури, туризму і креативних індустрій. За словами Корнієнка, найближчим часом депутати розглянуть в першому читанні зміни до Податкового кодексу з метою державної підтримки сфер культури, туризму і креативних індустрій. Як вважає глава партії, організатори виступів не знають, як їм працювати в умовах карантину з цього і проводять мітинги під Кабміном.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.