Шанувальники не стримують емоцій. Время и Стекло натякнули на розпад групи

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв'ю артистів, починаючи з 2010 року.

Популярна українська група «Время и стекло» представила нову відеороботу на пісню «Назавжди / Ніколи». За основу кліпу взяли архівні записи за весь час діяльності колективу. Глядачі зможуть побачити рідкісні кадри, закулісся зйомок, концерти, інтерв’ю, починаючи з 2010 року.

Сюжет кліпу розгортається на те, що учасники групи Олексій Завгородній і Надя Дорофєєва сидять на лавці і дивляться на екрані архів. При перегляді цих кадрів, артисти дозволяють собі не стримувати сліз.

Ця нова робота дуже стурбувала шанувальників групи. Вони побачили тут натяк на розпад «Время и стекло». Зокрема, в коментарях вони припускають, що цей кліп, стане прощальним в історії дуету.

Ще більше підливає масла в вогонь той факт, що в фіналі відео солісти розходяться в різні боки, відпускаючи руки один одного. Крім того, назва нової пісні значиться, як «Час минув».

Але все ж численним фанатам нема за що хвилюватися, адже пісня, як і кліп, про любов.

До речі, ідея створення відео на цю пісню належить фанатам. Вони під час туру оцінили «Назавжди, ніколи» і попросили артистів зняти кліп.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк потрапила в лікарню.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.