“А чи не з’їхав ти з глузду? “: Кіркоров завзято кинувся на Баскова і звинуватив в божевіллі

Екс-чоловік Алли Борисівни Пугачової славиться своїми численними конфліктами.

Свариться він з журналістами, колегами по цеху і всіма, з ким тільки можна посвариться. Детальніше про артиста і його феномен ви можете дізнатися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” в відео “« Артист з голови до п’ят »: Чому люди люблять Філіпа Кіркорова? Історія життя короля естради “.

Сьогодні він знову потрапив у центр уваги, зухвало відповівши Миколі Баскову на його пост в Інстаграм

 

Напередодні голос шарманки Коля Басков опублікував в Інстаграм скріншот повідомлення, яке виклали від його імені злочинці з фейковий сторінці. Повідомлення має політичне підґрунтя, і висловлює підтримку президента Білорусії Олександра Лукашенко.

Кіркоров спочатку не зрозумів, що скрін опублікували шахраї, і сказав Баскову що той збожеволів. Однак коли Філіп Бедросович прочитав опис до посту і зрозумів, що автор – НЕ Басков, забрав свої слова назад.

Відносини Кіркорова і Баскова

Басков і Кіркоров
Басков і Кіркоров

Це питання довгі роки залишався найгострішим для шанувальників артистів. На публіку Філіп і Коля явно змагалися – то запитували у фанатів на концертах хто краще, то заявляли в інтерв’ю, що хотіли б виглядати краще, ніж колега. Нещодавно вони випустили кліп і спільну пісню “Ібіца “, яка повністю ввела фанатів в подив – так вони друзі чи вороги?

Басков і Кіркоров в кліпі "Ібіца"
Басков і Кіркоров в кліпі “Ібіца”

За спілкуванню в Інстаграм, і по тому, що вони ставлять один одному лайки, можна сказати, що між музикантами хороші приятельські стосунки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.