Стюардеса видалила зуб Жигунову під час перельоту: ніколи не знаєш, що стане в нагоді в житті

Максим Шаталін з легендарного серіалу "Моя прекрасна няня " здивував публіку курйозною ситуацією, яка сталася з ним напередодні.

Несподівано для нього, під час перельоту у актора і продюсера сильно розболівся зуб. Екіпаж рейсу зміг надати пасажиру висококваліфіковану медичну допомогу.

Жигунов подякував турботливу стюардесу Кіру

“Вчора під час нападу гострого зубного болю стюардеса Кіра, в минулому стоматолог, надала мені кваліфіковану медичну допомогу – видалила нижню шістку. Відчуваю себе нормально, хочу висловити подяку всьому екіпажу борту« Костянтин Паустовський »”, – написав Сергій Жигунов у себе в Інстаграм.

Куди саме він летів і звідки – актор не уточнив. Однак в мережі закралися чутки про те, що Сергій вирішив відвідати свою екс-коханку Анастасію Заворотнюк, яка знаходиться на лікуванні в американській клініці.

Більше про життя “Моєї прекрасної няні ” Анастасії Заворотнюк можете дізнатися на нашому YouTube-каналі “Одна хвилина ” в сюжеті Історія Анастасії Заворотнюк: кар’єра, 3 чоловіка, коханець, онкологія і кома.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!