Гасне на очах. Онкохворий Борис Корчевников і його різке погіршення слуху – пропадає ще й зір

Ведучий програми "Доля людини" Борис Корчевников продовжує боротися з раком, який у нього діагностували не так давно.

Мабуть, стан ще не таке критичне, раз він не покидає знімальних майданчиків, і продовжує випускати інтерв’ю. Однак точково проблеми зі здоров’ям все ж вибивають Бориса з себе. Ще недавно в Мережі говорили про часткову втрату слуху, а вже сьогодні Корчевников ошелешив заявою – бачити теж став гірше.

Борис не розповідає про своє погане самопочуття, тому що не хоче жалості з боку публіки

Нещодавно Борис відправився на лікування за кордон. Куди саме полетів, телеведучий вирішив не розповідати. Але опублікував в Інстаграм фото як пролітає над українською Одесою.

Відзначимо, Борис Корчевников – не єдиний, хто із зірок страждає від онкології. Зараз це захворювання вражає досить багато людей зі слабкою імунною системою. Це і українська телеведуча Алла Мазур, і її колега Яніна Соколова. Серед актрис це Анастасія Заворотнюк. Померли від раку Юлія Началова і Жанна Фріске. Більше про те, як зірки шоу-бізнесу переживають цей тяжкий недуг, дивіться в нашому спеціальному випуску на каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.