Незручні факти про Юру Горбунова: у Осадчої відвисла щелепа від подиву

Сьогодні Юрія Горбунова без перебільшення можна називати найпопулярнішим українським телеведучим.

Слава далася йому не просто так – тривала старанна робота, різні проекти і зйомки, великі і дрібні. І ось, нарешті він зайняв місце в топі телеведучих країни. Шлюб з Катериною Осадчою лишепримножили популярність, і вивели Юру на новий рівень – він став ще й актором. Пропонуємо шанувальникам дізнатися топ найцікавіших фактів про чоловіка Осадчої.

Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча
Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча

Топ фактів про Юру Горбунова

Найпопулярніший телеведучий країни народився 24 серпня 1970 року у Львівській області. У дитинстві батьки помітили його схильність до музики, і віддали в музичну школу. Там Юра освоїв баян і гітару.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Сім’я жила в середньому достатку, і у батька був автомобіль “Москвич “. Саме на ньому Горбунов і навчився їздити. Навчався в театральному інституті, але вступив туди випадково. Був відбір 10 осіб на одне місце, і свій помітний квиток в життя вхопив саме Горбунов, якого тоді ще ніхто не знав.

Молодий Юрій Горбунов
Молодий Юрій Горбунов

Починав Юрій свою кар’єру з каналу УТ-1. Тоді він був ще взагалі нікому невідомим. Потім Новий канал, програма «Підйом», і потім канал 1 + 1. Там Юрій будує свою кар’єру вже 14 років. Там побудував не тільки успішні проекти, а й сім’ю – одружився на провідній “Світського життя ” Катерині Осадчій і виховує з нею дитини.

Юрій Горбунов та Осадча
Юрій Горбунов та Осадча

Нещодавно Юрій, імовірно з подачі дружини, зайнявся йогою і почав вивчати англійську мову. Хобі – полювання та риболовля. Як розповіла Осадча на інтерв’ю, Юра готує краще за неї.

Юрій Горбунов та його дружина Катерина
Юрій Горбунов та його дружина Катерина

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.