Ольга Сумська зізналася, що ніколи не хотіла бути актрисою, але так склалося життя

Заслужена артистка України Ольга Сумська зізналася, що насправді ніколи не хотіла бути актрисою. Зірка з самого дитинства мріяла про професію дизайнера-модельєра.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в акторській родині Анни Іванівни та В’ячеслава Гнатовича Сумських, причому її старша сестра Наталя теж пішла по стопах батьків. Дівчата з самого дитинства були за лаштунками театральної сцени, тому здавалося, їх майбутнє визначено заздалегідь.

Втім, так і вийшло. У програмі «Сніданок з 1+1» Ольга розповіла, що стала актрисою, тому що так склалося життя, хоча її істинним бажанням було створювати одяг.

Ольга Сумская на «Завтраке с 1+1»
Ольга Сумська на «Сніданку з 1+1»

Нарешті в минулому році її мрія збулася — вона презентувала свою власну колекцію шовкових суконь в підлогу з квітковими принтами картин художниці Катерини Білокур. Сумська поєднала сучасний крій і національний орнамент, назвавши проект «RIDNA».

Презентація теж проходила в нетрадиційному форматі — знаменитість запросила гостей до музею, де вони могли подивитися не тільки на сукні, а й на творіння, якими актриса надихалася.

Ольга Сумская и ее младшая дочь Анна в платьях RIDNA
Ольга Сумська та її молодша дочка Анна в сукнях RIDNA

Зараз Ольга відшиває близько чотирьох-п’яти моделей на місяць. Найбільша радість для новоспеченого дизайнера — бачити щасливі очі замовниць, які приміряють на собі довгоочікувані наряди. До речі, їх вартість знаходиться в межах від 500 до 1000 доларів.

Ольга Сумская на презентации коллекции платьев со своими звездными подругами
Ольга Сумська на презентації колекції суконь зі своїми зірковими подругами

З огляду на те, що це швидше весняно-літня колекція, на зиму зірка готує блузи та кардигани «під чобітки», як сказала вона сама. Зовсім скоро шанувальниці актриси зможуть оновити гардероб по сезону.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.