“Корабель сів на мілину, якір впав на дно, шукайте рятувальну шлюпку “: Кухар жорстко відшила Дарину Петрожіцкую після танцю

Самовпевнену Дарину Петрожіцкую, яка була впевнена в своїй перемозі, спустили, як кажуть, з небес на землю. І зробила це ніхто інша, як найсуворіша суддя проекту і "чорний лебідь" Катерина Кухар.

“Відмінні іспанські руки. Я неймовірно здивований. Сьогодні ви нарешті включилися в справжню боротьбу в Танцях з зірками “, – прокоментував Влад Яма.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Іраклі і Григорій Чапкіс погодилися з тим, що Дарина Петрожіцкая і Ігор Гелуненко сьогодні виступили дуже потужно. А ось Катерина Кухар залишилася незадоволена виступом. Вона трохи приглушило самовпевненість Даші на рахунок перемоги і сказала, що на даний момент пара Ігоря та Даші – найслабша ланка проекту. І Катерина впевнена, що саме в сьомому прямому ефірі вони покинуть шоу.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Петрожіцкая на межі вильоту, але продовжує вірити

“Корабель сів на мілину, якір впав на дно, шукайте рятувальну шлюпку “, – зухвало прокоментувала Катерина Кухар. Кухар поставила парі сім балів за виступ. Але Ігор і Даша не засмутилися, адже вони вірять в свою перемогу, і сподіваються, що сьогодні шоу покине інша пара.

Дарина Петрожіцкая на "Танці з зірками"
Дарина Петрожіцкая на “Танці з зірками”

Нагадаємо, для Петрожіцкой це по факту четвертий прямий ефір, адже перші кілька програм вони пропустили і виступали віддалено, оскільки у зірки серіалу “Папік ” виявили позитивний діагноз Ковід-19.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.