У мережі спливло рідкісне фото Жанни Фріске під час свого останнього застілля: колишня “Блискуча ” невпізнанна

Жанна Фріске збудувати неймовірну кар'єру, народила сина, але хвороба підкосила її і вдарила по самому хворому - по зовнішності.

В останні роки Жанну Фріске неможливо було впізнати: з стрункою неймовірною красуні вона перетворилася в звичайну пацієнтку онкологічного відділення …

Жанна Фріске
Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Артистка дізналася про страшний діагноз ще під час вагітності, але вирішила боротися з хворобою. Вона була впевнена, що величезні статки може допомогти вибратися з будь-якої ситуації.

Жанна не здавалася: навіть прихильникам не хотіла розповідати про свою проблему. Останні роки навіть не показувалася на публіці.

Жанна Фріске померла, коли Платону було 2 роки
Жанна Фріске померла, коли Платону було 2 роки. Фото взято на просторах мережі.

Нескінченне лікування хіміотерапією дало про себе знати. Перше, що покинуло нещасну зірку – її розкішна зовнішність. Через гормонів артистка почала набирати вагу, а хіміотерапія позбавила її красивих золотистих волосся …

Жанна Фріске та Ольга Орлова
Жанна Фріске та Ольга Орлова. Фото взято на просторах мережі.

Жінка не комплексувала: головне було перемогти хворобу. Після проблем із зовнішнім виглядом відмовляти почали органи. Артистка почала втрачати зір … А ось як виглядала Жанна під час одного з останніх застіль.

Жанна Фріске в період лікування
Жанна Фріске в період лікування з близькими. Фото взято на просторах мережі.

Артистка намагалася фотографуватися тільки з найближчими людьми – так хотіла залишитися в пам’яті шанувальників молодий і квітучою жінкою.

Жанна Фріске в період лікування
Жанна Фріске в період лікування граємо з сином.

Але хвороба не відступила. Жанни розірвано на 2015 року. Вона всього трохи не дожила до свого Дня народження …

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.