(Фото) Марічка Падалко показала, що в 45 робить її фігуру ідеальною: гонорари і лікарі тут ні до чого

Марічка Падалко - відома телеведуча, яка не дивлячись на вік може похвалитися відмінною фігурою. Подивіться, як працює над собою зірка плюсів.

Марічка Падалко з молодих років підкорила українців своєю харизмою і талантом. Телеведуча – щаслива мама і успішний професіонал своєї справи. Але жінка, хоч і багато років вже заміжня, не забуває підтримувати себе у відмінній формі.

Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Варто зазначити, що Марічка саме та зірка, яка може похвалитися відмінною фігурою, незважаючи на пологи і вік. Велика заслуга Падалко – це її цілеспрямованість і любов до спорту. До речі, жінка спочатку займалася спортивною журналістикою, а на телебаченні потрапила завдяки тому, що стежила в інтернеті за спортивними подіями.

Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Захоплюється артистка легкою атлетикою, а саме бігом. Вона не раз ділилася з передплатниками та фанатами фото з марафонів. Між іншим чоловік зірки її цілком підтримує: Єгор Соболєв разом з дружиною долає великі дистанції.

Цього разу Падалко так само брала участь у великому напівмарафоні в Полтавській області.

Зірка “плюсів ” поділилася емоціями: вона не очікувала, що зможе добігти до кінця. Тільки після 12-го кілометра вона відчула, що зможе осилити всю трасу повністю.

Дуже сподобалося жінці, як її підтримували волонтери і як добрі були місцеві жителі, запропонувавши просто кухоль води втомленою спортсменці.

В цілому, Марічка дякує організаторам за подарований їй великий досвід.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!