Огневич одягла на себе сітку і позувала без нічого

Ефектна Злата Огневич знає, чим і як можна здивувати публіку.

Чим більше часу проходить з моменту початку проекту “Холостячка “, тим більш відвертими стають її вбрання і фотосесії. Так, наприклад, останній пост в Інстаграм викликав безліч коментарів.

Фоловерів поглянули на нові фотороботи співачки і артистки, і відзначили, що у неї неймовірно приваблива фігура. Їй йдуть великі локони, акуратно укладене на плечі. Судячи по обличчю, візажисти постаралися зробити максимально природний макіяж, і підкреслити її природну красу.

В цілому, Злата – не любитель яскравого макіяжу, тому її частіше можна зустріти в нюдових тонах.

Однак в цій фотосесії увагу більше привертав увагу не стільки мейк і зачіска, скільки одяг. Артистка одягла чорний топ в сіточку, і такі ж мега короткі шорти з високою посадкою. Вони були повністю прозорі у велику сітку, тому демонстрували всі її принади і чорну білизну.

“Коли я вирішила знайти любов на проекті # холостячки, я віддавала собі звіт, що цим вчинком відкрию двері до Будинку своєї душі абсолютно ВСІМ бажаючим. Я хочу бачити більше впевнених в собі і щасливих жінок. Я хочу, милі дівчини, щоб Ви пізнали себе, справжніх і почали ЖИТИ “, – написала Огневич в описі до публікації.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.