Рецепт на Новий рік: салат “Пікантний” – суперник “Шуби” та “Олів’є”

Це нововведення не займе у господарок багато часу і для його приготування не потрібна велика кількість продуктів, а результат здивує вас і ваших гостей.

Багатьом людям вже набридли класичні салати, треба на Новий рік вигадати щось нове. І найголовніше, щоб ваші домашні та гості були здивовані та з апетитом їли ті страви, які ви поставите на святковий стіл. Якщо ви прихильник нових рецептів, то салат “Пікантний” вам підійде.

Це нововведення не займе у господарок багато часу і для його приготування не потрібна велика кількість продуктів, а результат здивує вас і ваших гостей.

Інгредієнти

оселедець (філе) – 200 г;
помідори – 2 шт;
цибуля – 1 шт;
сухарики з білого хліба – 100 г;
твердий сир – 100 г;
сіль та майонез – за смаком.

Новорічний стіл

Метод приготування

Необхідно очистити рибу та порізати її на невеликі кубики. Далі потрібно нарізати кубиками помідори та покласти в друшляк, щоб з них стек сік. Потім потрібно натерти твердий сир на великій тертці. Замаринуйте попередньо подрібнену цибулю, використавши яблучний оцет, додавши одну чайну ложку цукру.

Коли ви все це підготуєте, то починайте збирання салату.
Це робиться за допомогою кільця сервування. Першим шаром залагоджують оселедець, плюс маринована цибуля та майонез. Для другого шару потрібно використовувати помідори, майонез та тертий сир. Завершує третій шар із підсмажених на сухій сковорідці сухариків. Є варіант покупки у магазині вже готових для цього випадку сухариків. Далі салат відправляють у холодильник на 60 хвилин. Там він просочиться.

Усе, салат “Пікантний” готовий і його можна подавати на стіл.
Приємного вам апетиту!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.