Вирядилася як дев’ятикласниця: Алла Пугачова приміряла панчохи та коротку спідницю

Алла Борисівна Пугачова разом зі своїм чоловіком вирушила до московського адвоката Іди Достман на День народження.

Щоб виглядати молодою та привабливою, Алла Борисівна Пугачова приміряла коротку спідницю чорного кольору, таку саму кофтинку та панчохи, які грайливо підкреслили настрій Алли Борисівни.

Шанувальники помітили, що на цю вечірку Пугачова одяглася дуже відверто — начебто намагається здивувати своїх подруг і вкотре нагадати, що вона зовсім не бабуся, а молода та затребувана жінка. Навіть не дивлячись на те, що за паспортом дружина Галкіна вже давно розміняла восьмий десяток.

На знімку видно, що Алла Борисівна хоче здаватися загадковою, а ще вона виглядає впевнено на фото. Нехай її молодий чоловік у коментарі та уточнив, що фотографуватися його дружина не дуже любить. Але він все ж таки вирішив зафіксувати її такий цікавий образ цього зимового дня.

 

Зазначимо, Алла Борисівна – любителька виглядатиме модно. Вона часто виходить на публіку. А через вік і зайнятість, і інтерв’ю зірка дає з рідкістю. Тому кожен її поява — це особлива подія, до якої дружина Галкіна довго готується. Незважаючи на її давній вихід зі сцени, послугами стиліста Примадонна користується часто.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?