Іван Дорн чуттєво освідчився на всю країну: виявляється, серце співака давно зайняте – ким?

Іван Дорн 9 років одружений з однокласницею Анастасією Новіковою, з якою вони разом виховують дочку Василису. Однак сьогодні артист чуттєво освідчився в коханні іншій…

Особисте життя Івана Дорна завжди було оповите інтригами та чутками. У свій час шанувальники вважали, що Іван – нетрадиційної орієнтації. До таких підозр спонукав епатажний вигляд і поведінка зірки, а сам Дорн, залежно від настрою, то підтверджував цю інформацію, то заявляв, що все це неправда.

Проте, насправді, Іван Дорн вже дуже давно перебуває у близьких стосунках зі своєю однокласницею Анастасією Новиковою, а з 2013 року пара одружилась. У 2014 році подружжя стало щасливими батьками – на світ з’явилася донька Василіса, яка впевнено наслідує професійну діяльність тата. У віці 5 років дівчинка разом із зірковим батьком виступала на сцені – відповідала за гру на маленькій електрогітарі.

Іван Дорн із дочкою Василісою на власному концерті
Іван Дорн із дочкою Василісою на власному концерті

Сьогодні ж співак зробив чуттєву заяву – виявляється, у серці Дорна вистачає місця на ще одне кохання. У новій пісні “Нескорена” Іван освідчився в коханні Україні.

Дорн активно популяризує українську музику, а сьогодні, на честь Дня незалежності України, поділився з підписниками одкровенням, яке багатьох приємно потішило.

Признаюся в любові красі твоїй нескореній. З Днем народження, кохана!” – поділився з передплатниками Іван Дорн.

Нову пісню знаменитість писав на основі вірша Аліни Цибенко – Дорн трохи переробив його, додавши до рядків новий зміст. Проте в основу покладено твір переможниці конкурсу, який Іван влаштовував минулого року – на честь свята Незалежності.

Іван Дорн неспроста переробив рядки вірша Аліни Цибенко – артист додав у твір власне бачення та свої особисті почуття. Загалом пісня передає настрої та думки людей, які вимушено опинилися далеко від дому.

У кліпі до нової пісні Іван Дорн співає посеред пустельного поля, демонструючи порожнечу у серцях українців, які рятувалися від війни на чужині. Кожен рядок, проспіваний артистом, відгукується в серцях слухачів і залишає незабутнє враження.

Кожен, хто прослухав пісню, тонко відчув те, що хотів передати Іван Дорн – присвячена пісня тим, хто щодня мріє повернутися до рідних країв та проводжати українські заходи сонця.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.