Як виглядає перша дружина Євгена Огіра, яка була до Тіни Кароль: до того, як зустрів своє кохання

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра завжди вражала шанувальників до глибини душі – фанати із завмиранням серця спостерігали за ніжними почуттями. Однак до Тіни Кароль у Євгена вже була дружина.

Історія відносин Тетяни Ліберман та Євгена Огіра схожа на роман, який написав найзлісніший автор у світі – кохання красиво почалося і трагічно закінчилося. Познайомилися Тіна Кароль та Євген Огір на роботі – чоловік став продюсером молодої зірки.

До речі, пізніше Тіна Кароль згадає, що завдяки Євгену Огіру стала популярною – чоловік своїм коханням подарував їй крила та дозволив буквально злетіти, повірити в себе та стати знаменитістю.

На роботі у пари зав’язалися міцні стосунки, які незабаром переросли у шлюб, а також подарували коханим чудового сина, який після смерті Євгена став для Тіни Кароль єдиною опорою та підтримкою. Святкували весілля вони таємно – у Києво-Печерській лаврі, у колі найближчих людей.

Кохання було настільки трепетним і ніжним, що молоді не хотіли кричати про щастя на весь світ – вони насолоджувалися одне одним у тиші, що зробило їхній шлюб ще щасливішим.

Тіна Кароль та Євген Огір жили у казці
Тіна Кароль та Євген Огір жили у казці

Гарна історія незабаром підійшла до трагічного кінця – Євгену поставили смертельний діагноз, упоратися з яким у коханих не вийшло. Тіна Кароль поховала коханого і стала обличчям до суворої реальності, в якій, незважаючи на біль, треба крокувати вперед.

Однак, до того, як Євген Огір познайомився зі своєю любов’ю Тіною, чоловік мав ще одну дружину – Дарину Огір. Їхнє знайомство відбулось ще за часів навчання, молоді люди навчалися в одному закладі, де й почалося міцне спілкування.

Перша дружина Євгена Огіра Дарина Огір
Перша дружина Євгена Огіра Дарина Огір

Після закінчення навчання Дарина та Євген разом працювали на телеканалі “М1”, а крім того, як відомо, Дарина Огір працювала на телеканалі “Україна”. Спільних дітей у колишнього чоловіка немає, хоча по мережі гуляє чутка, що причиною їхнього розставання стала позашлюбна дитина Євгена.

Так, пишуть, що позашлюбного сина Огіра звуть, як і батька, Євген, а його мати, Надія, виховувала дитину завжди сама. Крім того, відомо, що після смерті Євгена Огіра, Надія подавала до суду із претензією на спадщину.

Тіні Кароль раптово довелося позиватися до жінки.

Сама ж Дарина Огір, за інформацією українських ЗМІ, наразі виховує доньку. Жінка поділилася в мережі, що це дитина від другого шлюбу, проте зараз Дарина самотня.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.