Думала, він знепритомніє. Віра Кекелія розповіла про партнерські пологи

Учасниця «Жіночого кварталу» днями народила сина.

Співачка Віра Кекелія народила первістка. Хлопчик з’явився на світ вагою 4200 гр і зростом 57 див. Батько малюка – Роман Дуда, з яким Віра познайомилася на шоу «Голос країни».

Віра зізналася, що дуже зворушена підтримкою чоловіка. Він фактично разом із нею переживав вагітність, а також був присутнім на пологах.

«Він був поруч, допомагав мені і акушерам, масував мені спину, всіляко підтримував. Я можу сказати точно, що Рома теж народжував. Я завжди знала, що на чоловіка можу покластися», – розповіла співачка.

Віра Кекелія народила первістка

Вона також додала, що на сімейних пологах переживала за стан чоловіка.

«Чесно кажучи, я думала, що в якийсь момент він впаде в непритомність, але цього не сталося. Рома тримався до кінця молодцем. Цей найважливіший момент нашого життя ми пережили разом. Така підтримка Ромчика – для мене найкращий подарунок», – не приховує захвату Віра.

Також зірка «Жіночого кварталу» поділилася, як вони обирали ім’я для сина.

«У нас був список з декількох імен, серед яких були: Іван, Ернест. Мені давно чомусь хотілося, щоб мого синочка звали Іван, але Ромчик трошки сумнівався. І ми вирішили, що, коли народиться син наш, ми на нього подивимося і вирішимо, як його звуть. І ось ми його побачили і зрозуміли, що це Ваня, Ванюша, Ванька», – розповіла Кекелія.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.