Потап і Настя чекають на дитину? Каменських натякнула на вагітність і з круглим животом поїхала з України

Настю Каменських доволі часто підозрюють у вагітності. Проте, поп-діва подала беззаперечний сигнал своїм прихильникам: зірка показала, як округлився її живіт та пояснила, чому виїхала у Європу.

Популярна співачка Настя Каменських живе законним шлюбом зі своїм чоловіком Потапом з 2019-го року. Союз двох сердець був довгоочікуваним для фанатів та обіцяв багато нових поворотів долі.

Одруження співаків стало для всіх приємним сюрпризом, адже багато прихильників вірили у те, що стосунки у цієї парочки не обмежуються лише робочими моментами на сцені. Пишне весілля, куди запросили поважних та популярних знаменитостей, обговорювали всі таблоїди ще кілька місяців поспіль.

Тепер, як заведено, у подружжя має з’явитися дитина. Настя Каменських не раз говорила про те, що дуже мріє про малюка. Їй байдуже: народиться син чи донька, вона ніжно буде любити та плекати своє немовля. Імені карапузу ще не обрала.

Ще до війни зірка заінтригувала всіх своїм раптовим від’їздом у Європу, а саме в Іспанію. Річ у тім, що співачка показала нове фото у профіль, де пильні користувачі мережі, звичайно розгледіли пишний живіт та почали стежити за змінами у фігурі артистки.

Звісно, що Інстаграм дружини Потапа просто вибухнув коментарями з питанням про її вагітність. Згодом зірка, звісно, повернулася на Батьківщину, але чутки про її цікавий стан все одно не вщухали. Співачку також побачили з пишною талією і в Ірпені, куди знаменитість приїздила зустрітися з волонтерами, які відбудовують понівечене місто.

Потап і Настя чекають на дитину?

Втім, сама поп-діва пліток про майбутню дитину не підтверджує. Настя заявляє, що раніше їй було навіть смішно спостерігати за тим, як народ у мережі намагається знайти хоч якісь натяки на появу малюка, але нині ця тема її втомила.

Потап і Настя чекають на дитину?

Нагадаємо, що до одруження з Настею, Потап був у шлюбі з Іриною Горовою. Дізнайтеся, як розбіглися зірки та при чому тут Каменських. Вся інформація є у відео на нашому каналі:

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?