Повернення легендарної пари. Яма та Могилевська знову разом?

Наталія та Владислав 10 років потому відтворили популярний танець.

Сольний концерт Наталії Могилевської «Я завелась» транслювали на телеканалі «1+1» у неділю, 10 травня. Глядачі мали змогу почути як знайомі хіти, так і нові пісня.

Музичні композиції співачка доповнила танцювальними номерами. Вона виконала кілька постановок з проекту «Танці з зірками», в якому брала участь майже 15 років тому. Тоді її партнером на паркеті був Владислав Яма.

Співачка навіть випустила символічну пісню під назвою «Я сама», у кліпі на яку знявся хореограф. Під час шоу Наталія виконала легендарний хіт та станцювала разом із Ямою.

Могилевська подякувала Владиславу за уроки танців, а він поділився секретом їх довготривалих стосунків.

«Наташа, річ у тому, що танець для тебе, як і для мене, — це не просто танець, а щось більше. Тому коли ми танцювали румбу, для нас обох це був не просто танець», – підсумував хореограф.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.