Життя після розлучення. Чим зараз займається колишній чоловік Ані Лорак

Пара розлучилася у 2019 році.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу прожили у шлюбі 8 років та мають спільну доньку Софію. Їх весілля відбулося у 2009 році у Туреччині. Познайомилися вони в Анталії у 2005 році під час відпочинку Лорак.

За чутками, причиною їх розлучення стали зради чоловіка.  Однак наразі Мурат підтримує з Ані хороші стосунки та бере участь у вихованні доньки.

Відомо, що колишній чоловік зірки займається виробництвом та продажем косметики. Компанія Farmasi – популярна марка Туреччини, яка виробляє  та постачає у різні країни косметику, парфумерію, засоби догляду за шкірою.

Згідно з даними сервісу YouControl, Мурат Налчаджіоглу  є кінцевим бенефіціаром Farmasi-Україна. У мережі Facebook згадується про те, що він займає крісло генерального директора.

 

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!