«Потап і Настя стануть батьками». Каменських поділилася радісною новиною

Співачка опублікувала фото, на яких приховує фігуру.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому позує у светрі вільного крою. Вона також привітала прихильників з настанням літа та поділилася радісною новиною. Співачка повідомила, що отримала дві перемоги у національній премії «Золота Жар-Птиця 2020» – «Народний хіт» і «Співачка року».

«Літо! Вірю, що попереду у нас новий світлий етап і ми повернемося до тих звичних речей, які цієї весни стали цінувати ще більше. Я завжди намагаюся жити так, щоб цінувати кожен момент, кожну подію в моєму житті. Давайте кожен день будемо самі створювати події, які будуть зігрівати нас, надихати і наповнювати наше життя», – написала Каменських.

Світлина заінтригувала підписників зірки, які звикли бачити Настю в одязі, що підкреслює її фігуру. Під дописом вони залишали відповідні коментарі.

«Настю, твої вбрання стають дедалі вільнішими. Це те, що я думаю?, «Настя більше не показує живіт на фото, невже при надії?», «Ура! Настя і Потап стануть батьками», – писали шанувальники.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.