Тіна Кароль зіграє в українському комедійному серіалі

Кароль бере участь у зйомках другого сезону «Великих Вуйок».

Українська поп-діва Тіна Кароль зіграє в українському комедійному серіалі «Великі Вуйки». У кінострічці розповідається про життя гуцулів. Наразі тривають зйомки другого сезону. Одні із головних ролей у проекті належать Володимиру Горянському та Юрію Горбунову. Останній є також креативним продюсером серіалу.

У нових епізодах Іван та Галина, яких грають Юрій Горбунов та Надія Мейхер, будуть налагоджувати сімейне життя у селі, а мешканці Вуйок будуть перетворювати населений пункт у курортний центр.

Яку роль отримала співачка, поки не розголошують. Однак Кароль поділилася своїми враженнями від роботи на знімальному майданчику.

«Перші знімальні дні в серіалі потрапили на справжній початок літа. Сонце, друзі-колеги і творча атмосфера – те, чого так не вистачало під час карантину. Творча група дотримується норм адаптивного карантину, тому на майданчику не так багато акторів, як зазвичай. Але робота і жарти кожного з команди заряджають настроєм. Ми з Юрою Горбуновим виросли на Івано-Франківщині і вже давно дружимо, у нас багато спільного. Тому на майданчику «Великих Вуйок» я почуваюся ніби в сімейному колі», – поділилася Тіна.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.