Слава Камінська приміряла весільну сукню

Співачка опублікувала нові фото.

Учасниця гурту «Неангели» Слава Камінська розлучилася із чоловіком Едгаром рік тому. Наразі співачка зустрічається з народним депутатом сьомого скликання, колишнім  заступником голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергієм Кацубою. Нещодавно співачка опублікувала знімки з новим обранцем та з його мамою.

Також Слава поширила на своїй сторінці в Instagram новы знімки, де вона позує у весільній сукні. Це плаття вона одягала п’ять років на церемонію одруження. За словами співачки, тепер вона розуміє, що воно не схоже на вбрання нареченої.

Тому вона вирішила одягнути сукню ще раз, проте не для весілля, а для прогулянки на пляжу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.