Чекає на братика або сестричку. Світлана Тарабарова оприлюднила ніжне фото з сином

Співачка також запитала у шанувальників, як підготувати старшу дитину до поповнення у сім'ї.

Українська співачка Світлана Тарабарова готується до народження другої дитини. Вона разом із чоловіком виховує сина Івана. Стать другого малюка зірка тримає у секреті.

Нещодавно артистка опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram. На чорно-білому знімку Світлана позує разом із сином. Іван допитливо оглядає живіт матусі. Варто зауважити, що така картина виглядає дуже зворушливо.

Під світлинами зірка поцікавилася у підписників, які вже мають кількох дітей, як підготувати Івана до появи малюка. Тарабарова зізналася, що переживає, як правильно розділити увагу між двома дітьми, щоб не викликати ревнощів.

«Я знаю, серед моїх друзів тут є мами, батьки, які вже мають такий досвід. Мені дуже потрібні ваші поради, лайфхаки, як підготувати Івана з мінімальним стресом ( я розумію, що це певний стрес для дитини ). Знаю вже багато історій від знайомих, коли у старших дітей з‘являються ревнощі, починаються психологічні проблеми .. ми би максимально хотіли уникнути цього, адже Іван ще такий манюнь», – написала Світлана.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.