Як виглядає мама Вєрки Сердючки в реальному житті без гриму і сценічного образу: її не впізнати

Актриса Інна Білоконь, більш відома як мама Вєрки Сердючки, в реальному житті без гриму виглядає абсолютно по-іншому. Зараз ви і самі в цьому переконаєтеся.

Головна провідниця країни стала справжнім феноменом української естради, проте без своєї сценічної “мами” Інни Адольфівни вона не була б такою успішною. Їх дует вийшов настільки вдалим, що вони вже багато років запалюють публіку і кожен раз викликають непідробний захват у глядачів.

Не можна не відзначити, що виконавець ролі Вєрки Андрій Данилко з самого початку не приховував особистість, чого не скажеш про маму. Довгий час її ім’я залишалося загадкою, але тепер всі знають, що під маскою норовливої відчайдушної сільської жінки ховається Інна Білоконь.

Инна Белоконь и Андрей Данилко
Інна Білоконь і Андрій Данилко

Примітно, що героїня нашої сьогоднішньої статті стала актрисою, так і не отримавши профільної освіти, причому вона навіть знімається в кіно.

Як і багато сучасних людей, Інна веде свій мікроблог в соціальних мережах, де прихильники мають можливість побачити її реальне життя. До того ж не буде перебільшенням сказати, що практично всі знають, як виглядає мама Вєрки Сердючки, а ось саму Білоконь на вулиці можуть і не впізнати.

Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь
Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь

Героїня статті — 52-річна блондинка приємної зовнішності, яка не боїться бути смішною. Втім, саме це підкуповує публіку, тому їх з Данилко дует так стрімко завоював народну любов.

Фото из Instagram Инны Белоконь
Фото з Instagram Інни Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

До речі, як би багатьом не хотілося, але Інна заміжня не за своїм колегою по сцені, а за непублічним чоловіком на ім’я Олег Білоконь, його ж прізвище вона носить. У шлюбі у пари народилася дочка Яна, їй вже 21 і зараз вона вчиться в Польщі.

Фото из Instagram Инны Белоконь (она с мужем)
Фото з Instagram Інни Білоконь (вона з чоловіком)
Фото из Instagram Инны Белоконь (она с мужем с дочерью)
Фото з Instagram Інни Білоконь (вона з чоловіком з дочкою)

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!