Розпатланий Олег Винник похвалився своїми чоловічими досягненнями: “Дві секунди “

Підкорювач жіночих сердець опублікував нове фото в чорно-білих тонах на своїй сторінці в Instagram. Що Олег Винник написав під фото - читайте далі.

Підкорювач сердець “вовчиць”, поки скасував всі свої концерти, вирішив зайнятися Інстаграм-блогом, куди виклав нове фото. На фото можна побачити, що кепка і маска на грудях з магазину брендованої продукції Олег Винник-шоп.

Під фото співак розмірковує: “Останнім часом часто чую фразу “Світ вже не буде колишнім”. Колишнім, це яким? .. Ми ніколи не будемо такими, якими були дві секунди тому. Головне прагнути змінюватися на краще, тоді і світ навколо нас зміниться”.

Олег Винник – відомий український співак, композитор і автор пісень. Завдяки своїй харизмі та пісням заробив не тільки популярність мільйонів жінок, але і мільйонні гонорари та статус найбільш високооплачуваного артиста в Україні за 2019 рік, в журналі Forbes вийшла стаття про те, як він заробив свій капітал.

Крім концертів, Олег Винник бере участь в різних шоу. До прімерув парі з Оленою Шоптенко він брав участь в проекті “Танці з зірками”, але залишив шоу через те, що захворів коронавірусом.

Нагадаємо, що співакові приписують роман з бек-вокалісткою Таюне. Дівчина часто публікує з ним фотографії в соцмережах. Однак офіційного підтвердження цьому пара так і не давала.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.