Довговолосий кучерявий юнак: Потап показав, як виглядав до зустрічі з Настею Каменських

Відомий репер Потап вже багато років не зраджує своєму образу коротко стриженого брутального чоловіка. Нещодавно артист опублікував фото 20-річної давності, в якому показав, що колись він виглядав зовсім інакше.

Далеко не всі фанати Потапа знають, чим він займався до того, як почати кар’єру артиста. Олексій Потапенко з дитинства займався спортом, а саме водним поло. У дитинстві і юності майбутній артист хотів пов’язати своє життя саме зі спортом і після школи вступив до Київського університету фізичного виховання. Крім того, Потап навіть був капітаном Динамо з водного поло та їздив на міжнародні змагання.

Сьогодні, 16 листопада, Потап опублікував своєму Інстаграмі архівне фото з тих часів, коли він ще був в команді Динамо з водного поло.

“Команда Динамо Київ, по водному поло, чемпіон України 1999-2000 років, знайшли мене?”, – заінтригував шанувальників Олексій.

На фото 20-річної давності практично неможливо знайти артиста, але підписники відразу ж почали писати свої припущення. Пізніше Потап зізнався, що на знімку він – кучерявий хлопець у верхньому ряду, біля хлопця в темних окулярах.

Потап був кучерявим довговолосих юнаків
Потап був кучерявим довговолосим юнаком

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.