Ілона Гвоздьова розповніла до сотні кілограмів: як насправді виглядає танцівниця після народження другої дитини

Відома українська танцівниця, учасниця «Танців із зірками» Ілона Гвоздьова зовсім недавно стала мамою вдруге. Тому тепер Гвоздьова витрачає багато часу на заняття спортом, щоб повернутися в колишню форму.

Танцівниця вирішила пожартувати зі своїми фанатами і опублікувала фото своїх «пишних форм» в своєму мікроблозі в Інстаграм. На знімках Ілона виглядала на кілька десятків кілограмів більше, ніж звикли її бачити глядачі.

Ілона Гвоздьова показала, як могла б виглядати, якщо бв не займалася спортом
Ілона Гвоздьова показала, як могла б виглядати, якби не займалася спортом

Звичайно, фото, опубліковані Гвоздьової – це фотошоп. Танцівниця хотіла показати, як могла виглядати, якби не займалася спортом.

Варто відзначити, що Ілона Гвоздьова раніше зізналася, що після пологів набрала 21 кілограм. Через це, багато шанувальників відразу і не зрозуміли, що це фотошоп, подумавши, що на знімках відображена Ілона до схуднення після пологів. «Це напевно після 1 вагітності?», «Фух, мало не повірила», «Та не може бути такого, Ви на себе не схожі», «Це не правда, Ілона! Ти такий не могла бути! Ти прекрасна! », – прокоментували фоловери.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.