Прикрила головне місце квітами: Анастасія Волочкова опустилася на коліна перед коханцем

Епатажна Настя Волочкова, яка раз у раз світить своєї "зіркою " на кожному фото в Інстаграм, знову не втрималася і відзначилася.

Суть в тому, що зараз улюблениця Микити Джигурди полетіла на Мальдіви, і звідти щодня публікує барвисті знімки. Відомо, що вона відпочиває разом зі своїм коханцем, однак його імені і фото знаменита балерина вирішила не показувати. Деякі припустили, що вона поїхала з Микитою Джигурдою, тому і не хоче зайвий раз світити його обличчя.

Анастасія Волочкова розляглася на колінах на піску, і приготувалася до романтичної вечері з чоловіком

“Це диво! І любов! І Мальдіви! “, – підписала знімок епатажна танцівниця.

Відзначимо, що Волочкова – знаменита своїми шпагат і балетом, довгий час була однією з головних балерин Великого Театру, проте потім її вигнали. Імовірно, через її великих параметрів, і через те, що їй не вдалося знайти партнера по зростанню і “габаритам “.

Нагадаємо, навесні цього року Волочкова була помічена в скандалі, після якого загриміла в поліцію, а потім до суду. Вона пробралася в село, яка була під санітарної ізоляцією.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.