Безсоромна Лідія Таран позувала перед камерою практично без нічого: з одягу тільки шапка

Популярна українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників несподіваною фотосесією. На нових знімках зірка позувала в одній лише шапці.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, зокрема це стосується Instagram. Там Лідія регулярно радує підписників свіжими фото і відео, а також вона ділиться з ними своїми роздумами про все.

Незважаючи на те що в подробиці особистого і сімейного життя Таран публіку не посвячує, свою 13-річну дочку Василину вона не приховує.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

Батьком дівчинки є шоумен Андрій Доманський, з яким теледіва розійшлася, коли спадкоємиця була ще маленькою. Зараз їх спілкування зводиться тільки до спільної дитини.

Андрій Доманський, Лідія Таран і їх спільна дочка Василина
Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна дочка Василина

Не можна не відзначити, що хоч глядачі і звикли бачити Лідію на блакитних екранах при повному параді, вона не соромиться показуватися зовсім без макіяжу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Так, на нових фото 43-річна зірка ТСН позує, сидячи в надувному басейні на дачі. На її обличчі немає ні грама косметики, а з одягу видніється лише зимова шапка.

Судячи з підпису поста, телеведуча влаштувала дачні Мальдіви:

«Генеральна репетиція Нового року або коротко про мої плани на новорічні свята. З вогниками і в шапці вирішила, що ялинка на дачі — це добре, але недостатньо. А як же вода? Тепер у мене є зимове тепле спа, яке ще булькає та імітує Мальдіви, куди я точно ніяк не потраплю», — написала Таран.

У коментарях прихильники відзначили, що Лідія не тільки добре виглядає, але ще і володіє відмінним почуттям гумору.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.